Descoperirea macabra a pus pe jar locuitorii din regiune. Cele doua corpuri zaceau fara viata de ore intregi, in momentul in care au fost gasite. Victimele, de 40 si 49 de ani, aveau rani cauzate de impuscaturi repetate, in zona capului si a stomacului.Unul dintre cei doi barbati pare sa fi fost un consilier local al unui partid politic, in timp ce al doilea era un angajat al acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primele ipoteze ale anchetatorilor duc la ideea ca cei doi ar fi putut sa surprinda cativa braconieri in timpul unei vanatori si ar fi fost impuscati pentru a nu exista martori.

Variantele sunt si pentru accident de vanatoare si omor, avand in vedere ca sunt

doua pers decedate, a doua varianta este cea mai plauzibila”, au precizat politistii.

Din primele cercetari ale procurorilor, pare ca apelul la numarul de urgenta s-ar fi dat la cateva ore dupa ce s-a comis fapta, iar barbatii nu au mai avut nicio sansa de supravietuire. Ranile provocate de gloante le-au fost fatale. 

Din primele informatii, unul dintre barbati pare sa fi apucat sa dea un telefon unui prieten, chiar in momentul in care a fost surprins de atacatori.

Anchetatorii urmeaza sa investigheze acest lucru si sa incerce sa identifice criminalii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si