"Buna seara, Simona! Buna seara, doamnelor si domnilor. Vreme de o saptamana eu si colegii mei am descalcim toate itele unei afaceri pe cat de ilegale, pe atat de banoase. Dupa cum vedeti in imagini, clanurile din zona ataca si jefuiesc ziua in amiaza mare vagoanele cisterna care transporta combustibil. Nu au nicio teama si nici macar in momentul in care am filmat nu pareau deloc ingrijorati.

Aseara insa, probabil pentru ca li s-a parut ca am reusit sa aflam cine le ofera protectie, cine se afla in spatele acestei afaceri extrem de banoase, am fost atacati cu o salbaticie incredibila. Am fost inconjurati de barbati, femei si copii cu bate, tepuse si topoare'" 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Am incercat sa-mi protejez cameramanul care era cel mai expus dintre noi toti. Cu greu am reusit sa scapam din incercuire Meritul ii revine soferului nostru care, sub ploaia de pietre nu si-a pierdut calmul si a bagat masina in marsarier.

Eu am trecut prin multe in viata mea. Am fost corespondent de razboi, mi-am asumat riscul unor investigatii... nu credeam ca o sa fiu atacat cu toporul in judetul Bihor, dar zona aceasta pare sa fie complet scapata de sub control. Eu va promit, insa, ca voi face lumina in acest caz, oricine ar patrona aceasta afacere"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si