“Nu s-a schimbat absolut nimic sii nu vorbesc doar despre noi. Lumea isi aduce aminte in preajma zilei de 30 octombrie”

Liviu Popescu, basistul trupei Up to Eleven, se afla in Germania, la clinica din Halle, unde se recupereaza dupa a saptea operatie, a patra de corectie, unde i-au fost inlaturat bride. Nu a putut participa anul asta la Marsul Chitarelor si nu va ajunge nici la Festivalul 3010.

El a marturisit pentru News.ro ca dupa Colectiv “nu s-a schimbat nimic” si “poate ca suna pesimist, dar cred ca nu se va schimba nimic nici in viitor”.

Cei doi ani de dupa incendiul din clubul bucurestean Colectiv au trecut pentru artist “destul de repede”, fiind angrenat in diverse actiivitati, s-a intors la serviciu si si-a reluat activitatea muzicala. “Nu s-a schimbat absolut nimic, si nu vorbesc doar despre noi”, este convingerea lui Liviu, care afirma si ca “s-a uitat de Colectiv”. “Lumea isi aduce aminte in preajma zilei de 30 octombrie. Oamenii care nu au fost implicati direct nu sunt interesati, unii isi amintesc cu tristete, altii ne critica, altii sunt invidiosi ca am primit tratamente mai bune”, a spus Liviu Popescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Despre ceilalti prieteni care inca au nevoie de tratament, Liviu spune ca se afla in diverse stadii, unii de recorectare, altii de reconstructie, majoritate pentru probleme de mobilitate.

Liviu Popescu, care a fost ars pe 35% din suprafata corpului, insa fara cai aeriene afectate, vorbeste si despre faptul ca Ministerul Sanatatii i-a decontat patru dintre operatii. “Eu am reusit sa beneficiez de finantare pentru patru operatii. Nu a fost nicio problema din acest punct de vedere, doar procedura este inceata. Se acorda decontari pana la sfarsitul anului 2018, se completeaza un dosar, cu cerere si apoi este aprobat de o comisie ”, a precizat el pentru News.ro.

Liviu a ales sa ramana sub supravegherea medicilor dupa fiecare interventie chirurgicala, la clinica din Halle, pentru a beneficia de o terapie adecvata. “O saptamana este sederea pentru operatie, dupa care o luna urmeaza recuperarea, aceasta a fost procedura in cazul meu”, a explicat chitaristul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si