Despre edilul din Archis, cei de la news.ro au scris saptamana trecuta a comandat la o firma nu mai putin de 760 de cosuri de gunoi stradale din plastic, cu tot cu accesoriile necesare, dar si stalpii si sistemele de prindere, iar pentru ele trebuia sa acite facturi de 678.000 de lei, asta chiar daca nu a organizat o licitatie publica.

Citeste si: Presedintele Societatii Meteorologice Romane trage un SEMNAL de ALARMA: "Vom avea o iarna ca in 2012"

La un calcul simplu reiese ca fiecare cos de gunoi ar costa in jur de 800 de lei, asta in contextul in care, pe internet, firmele vand astfel de produse cu preturi cuprinse intre 130 si 200 de eli.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Apropiati ai lui Nicolae Velea au declarat ca achizitia respectiva a fost ilegala pentru ca nu a fost supusa aprobarii Consiliului Local si pentru ca in conturile comunei nu erau decat 220.000 de lei, o suma de trei ori mai mica decat cheltuielile ce urmau sa fie facute.

Membrii familiei spun ca acest scandal din ultima perioada a dus la agravarea starii de sanatate si, ulterior, la decesul lui Nicolae Velea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si