Marius Sandulache, un baiat de 18 ani, s-a sinucis cand a aflat ca profa de romana cu care se iubea ar vrea ca relatia lor de amor sa inceteze. S-a aruncat in raul Bistrita si a fost gasit dupa o luna, spre disperarea parintilor sai care sperau ca baiatul s-ar fi putut refugia la vreo manastire si se va intoarce acasa.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care preda limba romana la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, ar fu intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumatate de ani.

In luna noiembrie a anului trecut, adolescentul s-a sinucis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Profesoara este casatorita cu un preot si are trei copii. 

In momentul in care a fost acuzata, Crinela era insarcinata. Recent, ea a nascut o fetita, iar acum parintii lui Marius Sandulache vor sa ceara un test de paternitate fiindca cred ca fetita nascuta este rodul relatiei nepotrivite dintre Crinela Marc si fiul lor. In plus, acestia mai cer si despagubiri de la profesoara in valoare de 800 de milioane de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si