Atacul a fost extrem de rapid si ne-a luat prin surprindere. Venisem doar sa stam de vorba cu hotii de combustibil. Pana la urma e obligatia unui jurnalist sa asculte toate partile implicate. N-am avut insa timp sa mai pun vreo intrebare. In fata ploii de lovituri, am actionat din instinct si am incercat sa apar cameramanul, care era cel mai vulnerabil.

Aparatul de filmat n-a surprins loviturile pe care le-am primit eu si Renu, pentru ca hotii au lovit pe la spate. Se vede clar cum incearca sa-si ascunda batele si topoarele cand sunt filmati. Am intrat rapid in masina si i-am spus soferului sa dea rapid cu spatele, de teama ca nu vom mai reusi sa iesim de acolo daca aceasta caruta ne va bloca drumul.

Demaram sub o ploaie de bate si topoare. Luneta si un geam din spate sunt sparte. Parbrizul e si el spart cu pietre, dar reusim sa ne repliem. Oprim in dreptul unei case. O batrana iese speriata la poarta si ne cheama sa ne adapostim la ea in gospodarie.

Pe moment n-am simtit loviturile, dar ar fi bine ca pe operator sa-l vada un medic pentru ca a primit mai multe lovituri, inclusiv la cap.

Sun la 112 si cerem o ambulanta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii si SMURD-ul sossesc in cateva minute, alertati de seful de obiectiv care ne insotea.

Intre timp isi fac aparitia si luptatorii din fortele speciale. Probabil ca lumea stie deja cat de periculosi sunt cei care ne-au atacat. Incep percheyitiile in casele atacatorilor.

Cei care ne-au atacat sunt de negasit. Aveau sa fie identificati de politie cateva zile mai tarziu si dusi la judecator cu propunere de arestare preventiva. Nu s-a considerat ca prezinta pericol public asa ca sunt cercetati in stare de libertate.

N-or fi hotii un pericol public, daca asa au stabilit magistratii, dar astazi au atacat din nou cu si multa salbaticie. Priviti imaginile filmate astazi de angajatii firmei de paza.

Zgomotole pe care le auziti sunt provocate de pietrele aruncate de hoti in vagoanele cisterna...

Priviti cu atentie imaginile, hotii golesc pur si simplu bidoanele pline de combustibil pe terasament, langa tren. Pericolul e urias. O singura tigara aruncata poate face tre3nul sa sara in aer, daca nu cumva si uriasul depozit aflat la numai cateva sute de metri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si