Dupa instalarea geamurilor termopan ati putea crede ca scapati de griji si ca ele pot face singure fata schimbarilor bruste de temperatura. Nimic mai gresit.

In acest moment usile si ferestrele din casa sunt regalte pentru vara. Cum ne dam seama? Presiunea este forte mica asa ca aceasta foaie de hartie este scoasa usor.

Daca vrem sa le reglam pentru iarna facem urmatorul lucru. Folosim imbulsul pe care il introducem in acet orificiu. Tragem usor in jos. Priviti daca vrem sa tragem acum, hartia se rupe. Abia acum suntem gata pentru iarna.

Pentru ca avem si clima sarata aici in Constanta ii dam cu spray pe feronerie. Se pune si praful. Cel putin odata pe an trebuie facuta gresarea asta. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doamna din imagini stie deja aceste trucuri, asadar se bucura de multiple avantaje: are locuinta calda si facturile mici.

Sa nu va sperie preturile. Un set de termopane de calitate va pot tine o viata, spre deosebire de unele modele mai ieftine, care trebuie schimbate dupa doar cativa ani.

Si daca mai scoateti din buzunar niste bani in plus va puteti lua un profil cu tripla protectie- nou aparut pe piata. Poate sa vina si inghetul :  apartamentul dumneavoastra va fi protejat de frig ca o fortareata.

Insa nu trebuie sa va concentrati numai pe ferestre. Daca vreti sa nu pierdeti deloc caldura, atunci renuntati la usile de fier.

Specialisti va recomanda sa alegeti in principal usile si ferestrele din termopan produse si livrate din fabrici.

Astfel veti avea o garantie a calitatii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si