Ambii soti acuza medicii, spitalele, infirmierele, asistentele si pe toata lumea din jur. Motive concrete nu au, insa cand vine vorba despre aruncat cu vorbe la intamplare sunt primii. Tatal fetei, Petru, este nemultumit de tratamentul pe care l-a primit fata lui si se teme ca medicii i-ar putea fura organele copilei. Mai mult decat atat, el spune ca a cheltuit deja o avere si nimeni nu vrea sa-i restituie banii.

"Fata are cancer. Am mers cu ea la doctori, a fost operata, dar tot e bolnava. Eu nu accept sa fie operata. La ce am vazut prin spitale stiu ce urmeaza. Eu nu pot sa stau la operatie, poate ii fura organele si dupa spune ca a murit si asta este", a declarat tatal fetei. Pentru aceasta familie din Iasi par sa fie mai importanti banii decat sanatatea fetei.

"Am cheltuit o gramada.

Nu am mai ramas cu niciun ban. Am luat tratament din Italia pentru fata, iar acum nu-mi mai da nimeni inapoi banii. Daca o opereaza din nou pe fata cine imi garanteaza ca va fi bine?", a completat barbatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama fetei spune ca nu vrea sub nicio forma ca fiica ei sa mai fie inca o data operata. Desi stare ei este critica, iar tumorile care s-au impanzit in mai multe parti ale corpului sunt intr-o continua dezvoltare, aceasta mama nu accepta. Motivele sunt in mare parte aceleasi. Ea spune ca a cheltuit foarte multi bani, spune ca nu are incredere in medici si se indoieste de diagnosticul pus.

"In anul 2011 fata a avut o tumora la rinichi. Am adus-o la spital, au operat-o doctorii, iar mai apoi, in 2011 iar a avut tumora", spune Maria, mama fetei. Femeia se incurca in declaratii si pare ca nu vrea sa spuna lucrurilor pe nume. Desi pe documente scrie destul de clar ca fetita sufera de cancer, mama nu crede in acest dignostic prea mult.

Primarul comunei spune ca situatia familiei este monitorizata de mult timp. "N oi am incercat mereu sa ajutam aceasta familie, tinand cont de problemele lor. Nu este usor sa comunici cu ei.

Le-am pus la dispozitie masina pentru a merge la tratament la Iasi, le-am dat bani cand a fost cazul, dar nu poti ajunge la un numitor comun cu ei. Acum am inteles ca fata are nevoie de o operatie, iar parintii se opun. Nu vor sa o mai duca la tratament", a declarat Viorel Ilie, primarul comunei Raducaneni.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si