Totul ar fi pornit de la o discutie in contradictoriu, pe care cei doi barbati au avut-o cu taximetristul, cel mai probabil legata de tariful unei curse. 

Imaginile arata cum taximetristul coboara din masina si, fara sa stea prea mult la discutii, le aplica o corectie pe care cei doi o primesc fara obiectii. Odata ce i-a pus la pamant, soferul extrem de furios le aplica si cateva lovituri de picior, dupa care se intoarce in masina si demareaza in tromba.

Una dintre victime este ajutata sa se ridice, de un martor la scenele socante, in timp ce cealalta ramane la pamant, vizibil afectata de bataia incasata. Aceasta din urma a fost operata pentru ruptura de splina si a suferit si o lovitura foarte puternica la cap.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc in urma cu o luna, insa taximetristul, pe nume Robert Mathe a fost retinut abia acum.

Din cercetări a reieşit că, la data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna Vultureni, în timp ce se afla pe strada Republicii, din Cluj-Napoca, ar fi agresat două persoane, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

 

În urma incidentului, una dintre persoanele agresate a suferit leziuni grave.

 

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută de Codul penal ”, precizează Biroul de presă al IPJ Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si