Calin Popescu Tariceanu a depus la Senat o initiativa legislativa in acest sens. Este vorba despre o idee mai veche care ar fi trebuit adoptata in Guvern inca de anul trecut, insa acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

in prezent, membrii Familiei Regale sunt implicati in societatea romaneasca prin diferite activitati si sunt conectati la viata sociala, politica si culturala a Romaniei, insa fara o reglementare clara a statutului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In timp ce o tara intreaga este cu gandul la Rege si indreapta mii de rugaciuni spre Majestatea Sa, un scandal cutremura Casa Regala. Miercuri, Printul dezmostenit Nicolae a incercat sa intre cu forta in resedinta regala din Elvetia. Ba chiar ar lovit mai multi angajati, transmit reprezentantii Casei, care au depus si o plangere penala impotriva fostului Principe.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si