Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, tanarul a comis faptele in perioada 14- 16 septembrie 2016. In prima seara, Rogia a dat foc la 16 paleti de lemn. Apoi, a incendiat si un container de tip iglu, destinat colectarii deseurilor reciclabile, pe strada Ronald Reagan, in apropiere de zona in care a comis si crima de care e acuzat acum, scrie ebihoreanul.ro.

O seara mai tarziu, incendiatorul a schimbat zona a dat foc altor doua igluuri, de pe strada Ceyrat. O jumatate de ora mai tarziu, tanarul se afla deja in campusul Universitatii si dadea foc materialelor lemnoase stranse langa o cladire aflata in constructie si destinata Facultatii de Muzica, focul topind usile de la intrarea principala, dar si cateva din geamurile termopan ale cladirii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, tanarul are probleme cu alcoolul si drogurile si ca a urmat, in trecut, un tratament de specialitate.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si