Asa cum v-am promis va aratam astazi ce a inregistrat ceasul spion in ultimele zile de viata ale luptatorului antiterorist mort in conditii suspecte. Imaginile au fost verificate de ofiterii de crima organizata care au constatat ca pe cardul de memorie nu au fost sterse sau modificate fisiere. O sa vedeti ca pe inregistrea apare un chip.

Un apel dat la 112 ii anunta pe politistii din Suceava ca trupul unui barbat a fost gasit fara suflare in locuinta sa. Era fostul luptator antitero Danut Cristea. Moartea survenise cu mult timp inainte, dupa cum aveau sa afle anchetatorii. In acea zi, barbatul avea prima infatisarea in divortul intentat de sotia sa. A fost gasit de o nepoata a acesteia, dar tanara n-a anuntat  la 112, ci a preferat sa o cheme pe femeie acasa. Era doar inceputul unui lung sir de lucruri inexplicabile. Chiar si in ancheta politiei s-au strecurat greseli.

Corpul a fost dus la morga, medicii l-au examinat si apoi corpul a fost trimis parintilor, o data cu el si ceasul spion, pus la mana stanga. Batranul si-a amintit imediat de spusele baiatului.

Imediat ce a vazut ceasul, tatal i l-a scos de la mana, cu gand sa vada daca intr-adevar copilul lui s-a sinucis.

Dupa inmormantare a vazut imaginile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Aceeasi persoana apare inca o data in imagini.

Cel mai ciudat moment, de altfel ultimul surprins de ceasul spion, arata niste maini care par de femeie si manevreaza un telefon de parca a format in graba un numar si vrea sa vorbeasca. Camera de pe ceas nu inregistreaya insa niciun cuvant. Apoi, aceleasi maini se misca rapid de parca ar infasura ceva.

tatal sustine ca este momentul cel mai important din inregistrare.

Anchetatorii au stabilit ca imaginile sunt autentice, dar nu le-au putut folosi in ancheta pentru ca nu se poate stabili cu certitudine cand au fost surprinse.

Imaginile nu sunt insa singurele care il fac pe tatal victimei sa creada ca a fost vorba de o crima. in raportul medico-legal se spune ca victima avea o alcoolemie de 2,10 la mie in sangele din rinichi. tatal nu poate intelege cum este posibil asa ceva.

Tatal lui Danut Cristea e hotarat sa mearga pana in panzele albe ca sa afle ce i s-a intamplat cu adevarat fiului sau. Merge in fiecare zi la mormant si isi plange copilul. Daca suspiciunile sale ca e vorba de o crima sunt intemeiate, eu nu pot sa ma pronunt. E la fel de probabil ca barbatul sa fi clacat in ziua primei infatisari pentru divort.

N-a mai gasit nimic de care sa se agate, mai ales ca din dorinta de a fi alaturi de familie, renuntase la serviciul in Brigada Antiterorista. E insa si aici o intrebare. Un om atat de bine pregatit din punct de vedere psihologic isi poate pune capat zilelor din dragoste. Raspunsul l-a dus cu el in mormant danut cristea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si