-Acest peste? Sau ce este? Este cazut. Ce culoare are! De unde provine?  Este o punga cu carnati, care e a expirat la data de 4 octombrie 2017.
Acestea sunt expirate din  2016, 25 mai. NU vezi ca au alta culoare?  Se lipesc? Se lipesc. Cred ca au o luna de zile, cel putin.

Imaginile incredibile au fost suprinse in timpul unui control al Politiei Locale sector 4. Este de-a dreptul socant ce au scos oamenii legii de la vanzare, acum in prag de sarbatori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Carnea, mezelurile, sau lactatele nu doar ca aveau termenele de valabilitate expirate ci, parte din ele, intrasera deja in putrefactie.

In timp ce vanzatoarea se plange nu face fata sa verifice toate produsele de pe rafturi, administratorul da vina pe angajati.

Grav este ca in peste 60 la suta din magazinele controlate oamenii legii au gasit marfa expirata. Aceste produse ne pot imbolnavi grav.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si