Stela Popescu s-a stins in vila ei din centrul Capitalei, locuinta ei de suflet, unde statea majoritatea anului, mai putin vara. In perioada calduroasa, regretata artista se muta pe litoral, la 2 Mai, in judetul Constanta, unde avea un colt de relaxare.

Citeste si: Monica Pop vorbeste despre moartea Stelei Popescu: "E dureros, avea sanse sa fie salvata! Trebuia sa se fi intervenit imediat"

Ea fugea de caldurile ingrozitoare si aglomeratia din Bucuresti, si se refugia pe litoral, in casuta cocheta de la malul marii.

Casuta avea o mare valoare sentimentala, acolo actrita locuind ani buni cu iubirea vietii ei, regretatul textier Puiu Maximilian, care adora marea. Locuinta achizitionata in 1989, cu 2.000 de dolari, e parca rupta din povesti, colorata, iar gradina era parca o mica “gradina botanica”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vila, vopsita in alb cu albastru, e cu etaj si curte imensa, iar Stelei Popescu ii placea sa stea la balconul de la etajul 1, sa priveasca marea, sa se relaxeze sau sa-si bea cafeaua dimineata, acolo amenajandu-si o mica terasa.

Nu prea locuia singura, caci pe perioada verii, la ea veneau in vizita multe prietene, dupa cum ne declarau vecinii in vara.

In trecut insa, regretata actrita a avut si intamplari nefericite cu casuta de pe litoral. Hotii i-au spart casa de doua ori, in urma cu cativa ani. Dupa aceea, Stela si-a pus sisteme de alarma si camera de supraveghere si de atunci n-a mai avut probleme de acest gen.

Citeste si: Aceasta este cea mai periculoasa intersectie din Bucuresti. Se mai numeste si "intersectia groazei"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si