Eleganta si cocheta asa cum a fost tot timpul, stralucind ca un veritabil star de cinema. Pentru ca daca cuiva i se potriveste fara tagada statutul de "vedeta" in Romania, aceasta este Stela Popescu.

Din sicriul rece, mult prea rege pentru un suflet atat de cald, care a usurat trupul inert cu 21 de grame, se putea admira chipul frumoasei adormite Stela Popescu. Coafata, aranjata, fardata, rujata si, chiar, cu gene false, marea doamna a scenei de revista romanesti isi ia ADIO de la noi cu eleganta, asa cum a facut-o intotdeauna.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt detaliu al elegantei a fost, insa, remarcat de cei prezenti in foaierul teatrului: pantofii. Inegalabila doamna a teatrului de revista va fi inmormantata cu pantofi visinii cu toc, extrem de eleganti, o pereche pe care o adora. Putina lume stie ca actrita era pasionata de pantofi si avea, acasa, in garderoba ei, sute de perechi, majoritatea eleganti, asa cum ea insasi a fost toata viata.

Pantofii visinii cu care este incaltata acum, cu cateva ore inainte de a fi dusa pe ultimul drum, sunt unii pe care i-a purtat adesea, in spectacolele ei, singura, pe scena teatrului de revista Constantin Tanase sau in duetele cu Arsinel.

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si