”A găsit-o pe deal, era părăsită şi decât s-o mănânce vulpile, am luat-o şi am crescut-o. Dacă are uşa deschisă, intră în casă.”, a povestit stăpâna căprioarei. 
 
Piţi e cel mai nou membru al familiei Mănescu.  Salvat din pădure, puiul de capiroara, care are acum 10 luni, e răsfăţatul casei. Doarme cu stăpânii în pat, mănâncă ciocolată, iar dimineaţă îşi bea cafeaua cu proprietarul, în  curte.

 
 
Din puţinul lor, cei doi soţi îi fac toate poftele şi împart macarea cu poznaşă căprioară. Deşi e domesticită, căprioara nu e ţinută cu forţă aici: este liberă să plece în pădure după bunul plac.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

Ba chiar s-a acomodat atât de bine, încât mănâncă laolaltă cu câinii şi cu pisicile familiei. Căprioară Piţi e alinarea celor doi soţi, greu încercaţi de soartă. Georgiana şi Neculai sunt amândoi în scaun cu rotile. Ea, din clasa a noua, după ce un coleg i-a pus piedică pe gheaţă, iar el, după ce a suferit un accident, la 27 de ani, pe când lucra la Ocolul Silvic.
Pentru bărbat ar mai fi o şansă să poată merge din nou. A suferit deja 8 intervenţii chirurgicale, însă, din păcate, nu are bani să mai facă şi alte operaţii. 
 
 
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si