Dan Diaconescu va petrece Sarbatorile acasa. A fost eliberat conditionat, insa problemele nu se opresc aici pentru fostul om de televiziune.

Dan Diaconescu: Timp de 10 ani si jumtate nu am voie sa iau legatura cu cei un milion de prieteni ai mei care m-au votat!

Dan Diaconescu nu mai are voie sa lucreze in presa timp de un deceniu, asa suna sentinta judecatorilor.

Au mai ramas 7 ani din acest termen.

Dan Diaconescu: Ma numesc Dan Diaconescu, sunt un copil din Caracal. Nu cunosteam pe nimeni in Bucuresti!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Televizunea  pe care a condus-o i-a adus si glorie, dar si zilele negre petrecute in inchisoare.

Nu a primit pedeapsa astronomica la care se gandea pe atunci

"Pentru prima data o sa fiu intretinut  de dvs, de telespectatorii cu 28 de mil pe luna. Nu mi-as fi dorit asta. Stiu ca sunteti  extreme de saraci cei mai multi dintre dvs,  va las foarte saraci si naivi sper sa nu va gasesc si mai saraci si mai naivi"

Magistratii l-au condamnat la cinci ani si sase luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de santaj. Chiar si asa, se considera nevinovat.

Dan Diaconescu: Poate ca eu eram premier si televiziunile mele singur nu erau inchise. Neacceptand propunerilor lor, dand dovada de curaj, au facut tot ceea ce au amenintat!

Pentru multi, Dan Diaconescu este jurnalistul ironizat, blamat, dar si apreciat pentru felul in care trata anumite subiecte de presa…

Dan Diaconescu recunoaste ca, fara televiziune, numele lui nu exista pe buzele romanilor...
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si