Cristian Sima a ajuns pe primele paginile ale marilor publicatii din Romania dupa ce a fugit din tara, la putin timp dupa ce a pierdut o suma uriasa la bursa din banii investitorilor. Intre timp, Sima a devenit foarte activ pe site-urile de socializare, unde si-a creat o adevarata comunitate.

Acum, Sima si-a scos la inchiriere vila din St Moritz, statiune din Elvetia, invitand, in primul rand, turistii romani sa petreaca Craciunul si Revelionul in celebra localitate de lux.

Anuntul, postat si pe pagina sa de socializare, suna asa: “Craciun si revelion cu brokerul fugar. 15 zile cu Sima. Doar 12 bilete pentru acest eveniment. Pretul e 1500 euro de persoana.Ski la St Moritz, bucatar Cristian Sima, DJ tot Cristian Sima. Platiti cu paypal, carte de credit etc. Avem 5 dormitoare si o camera cu 4 paturi. Avem distractie maxima, avem maxim de lux. Inscrierile doar pe privat, prin paypal. Vom vorbi despre politicieni, femei si bitcoin.De aici va porni urmatoarea revolutie!!!!
Si Lenin a plecat din Elvetia!!
P.S. am 21 de perechi de schiuri, am 21 de clapari si 12 sanii”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe site-ul de inchirieri, unde Sima isi descrie casa ca fiind una luxoasa cu SPA, sunt postate si cateva imagini din locuinta.

Dupa ce initial a fugit din tara in Islanda, Sima s-a stabilit in Elvetia, unde locuieste si acum. Fostul sef al Bursei de la Sibiu sustine ca detine o arhiva care ar fi extrem de valoroasa pentru DNA, dar si inregistrari care ar zgudui lumea politica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si