UPDATE 13.45: Politistii au deschis o ancheta in acest caz, iar reprezentantii Jandrmeriei au anuntat ca barbatul va fi sanctionat pentru fapta sa. Acesta este angajat al Jandarmeriei din 2004.

Politia rutiera a calificat acest incident deosebit de grav drept “o tamponare usoara”, iar soferului in stare de ebrietate I s-a imputat ca nu a pastrat distanta legala fata de celelalte autovehicule, potrivit B1 TV.

Autorul carambolului de luni seara din Capitala este un plutonier major in varsta de 41 de ani, aflat in timpul serviciului.

Barbatul transporta garduri pentru protestele din Piata Victoriei, cand a provocat, langa Cotroceni, ceea ce s-ar fi putut transforma intr-o tragedie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Se poate intampla oricui sa nu pastreze distanta regulamentara, spun cei de la Rutiera”, intr-o incercare de a minimaliza efectele accidentului produs de jandarmul care s-a urcat baut la volan, sustine sursa citata. Potrivit Politiei rutiere, acesta avea o alcoolemie de doar 0,32 la mie alcool pur in aerul expirat.

”Intrucat subofiterul a iesit pozitiv in urma testarii alcoolemiei, conducerea Jandarmeriei Bucuresti va dispune masuri in vederea tragerii la raspundere disciplinara a acestuia.

Jandarmeria intareste faptul ca astfel de situatii nu ne caracterizeaza si nu sunt tolerate astfel de comportamente in randul cadrelor militare”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei.

Accidentul vine la o luna de cand un alt sofer care conducea un autocar al Ministerului de Interne, care circula cu o viteza destul de mare, a depasit un tramvai oprit in statie, a intrat pe contrasens, a trecut pe linia de tramvai si a fost cat pe ce sa faca praf masinile oprite regulamentar la semafor.

Atunci ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat controale severe. Se pare insa ca a ramas doar anuntul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si