Tatal baiatului de 16 ani a marturisit ca stia ca fiul lui isi dorea sa ajunga la iubita lui, o femeie maritata cu 2 copii, dar ca niciodata nu si-a imaginat ca Andrei ar putea fi in stare sa faca moarte de om.

Barbatul a mai dezvaluit ca imediat dupa crima a observat ca baiatului ii era frica sa doarma in camera lui singur.

"Ii era frica.

Atat! Nu mai dormea in camera lui. El mai facuse o prostie: plecase cu o femeie! Era distrus! De-atunci, eu nu m-am mai inteles cu el! Maritata... cu doi copii... si de acolo... El a vrut...  Voia sa ajunga la ea! Era o relatie interzisa Ce s-au inteles ei... sa ia banii! Al meu... sa ia ala masina... si sa fuga! Am trei saptamani de cand mi-a murit taica-miu! Asta-mi mai trebuia! Ce-nseamna viata! Am crescut fara mama! El m-a crescut de la doi ani!(...) Celalalt l-a omorat! Al meu a zis ca n-a avut curaj!(...) M-a nenorocit! Ne-a distrus pe toti! Omul ala a murit nevinovat!", a declarat tatal lui Andrei Simion, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In

24 noiembrie, doi barbati care fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, intr-o masina in care se aflau doi soti, i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi.

Ulterior, barbatii l-au injunghiat in gat cu un cutit pe sofer, dar si pe sotia acestuia. Femeia a supravietuit si a reusit sa sune la 112.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, insa in cazul barbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean Calarasi, fiind ranita usor. Ambele victime au fost gasite cazute in afara masinii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si