Iubitul tinerei a facut un gest emotionant. El a construit o troita, chiar in locul in care tanara a murit. Aici a lasat o fotografie cu ei doi si un mesaj care iti va sfasia sufletul.

"Numai ploaia a ramas sa imi ingane lacrimile.

In fiecare clipa imi spun ca am sa te visez doar o clipa si trec asa ore si zile. Ore cat pretuieste tristetea care a putut zdrobi o inima? Oare as putea sa cer macar o singura clipa cu tine? Oare daca as adauga viata mea pe deasupra as primi... Cu toata dragostea, Andrei", sta scris pe mesajul lasat de iubitul fetei chiar la locul tragediei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Catalina se afla in masina condusa de verisoara sa care a facut o manevra gresita.

A intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

"Tanara a fost gasita de colegii mei in stop cardio-respirator. S-au initiat manevrele de resuscitare, dar in zadar. Cealalta pasagera a fost transportata in UPU de la Spitalul "Sfantul Spiridon" cu o forma incipienta de soc hemoragic, respectiv o leziune la rinichiul stang. Pacienta policontuzionata dupa accidentul rutier a fost internata pentru supraveghere in sectia clinica ATI", a declarat Ovidiu Popa, medic din cadrul UPU Iasi.

Tanara de 21 de ani era studenta a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. 

Sursa Foto: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si