Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca elevul s-a ridicat in timpul orei si, fara niciun motiv, si-a agresat profesoara.

”E regretabil ca se intampla, dar vorbim de o profesoara de la o scoala de Miercurea Ciuc, agresata, impinsa si lovita de un elev de clasa a 7-a.

Baiatul pare ca fara niciun motiv a lovit-o, s-a ridicat din banca si s-a indreptat spre profesoara. Am inregistrat un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente”, a spus Gheorghe Filip.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Profesoara a refuzat interventia ambulantei, care a venit dupa un telefon la numarul de urgenta 112.
 

”Nu vorbim de leziuni grave, ci doar de gravitatea evenimentului in sine. Ne intereseaza sa clarificam problema, dar in mod major, primordial, nu sa pedepsim, ci sa prevenim sa nu se mai repete. Am luat legatura cu ISJ Harghita, dar vom avea discutii si cu parintii, profesoara, cadrele didactice, elevul si toti cei implicati.

E mai important sa-l corectam pe copil decat sa-l pedepsim”, a mai spus Gheorghe Filip.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si