Ora 20 si 30 de minute! Pe peronul statiei de metrou Dristor este agitatie mare. Corpul unei tinere zace fara suflare in fata trecatorilor.

"A fost imbrancita asa...si a cazut cu piciorul asa si a aprins-o trenul.. n-a avut viteza! Ca altfel o tragea sub sina...."

Tanara de numai 25 de ani nu a avut nicio sansa de salvare. A  cazut  de pe peron pe sine cu putin timp inainte sa soseasca in statie rama de metrou.  A incercat cu disperare sa iasa de acolo, insa...

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cand sa opreasca trenul, ati vazut dumneavoastra, cand incetineste, asa... si n-a tras-o nimeni asa...pai ce sa mai..a tipat, dar.. A tipat!'

Pe peron apar primele zvonuri ca fata ar fi fost impinsa. Criminlistii izoleaza zona si cerceteaza cu atentie locul. Se verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din statie si apare o ipoteza soc: tanara a fost impinsa de pe peron de o alta femeie.

Suspecta este data de urgenta in urmarire.

Mobilizarea generala da roade. Dupa cateva ore, o femeie care are semnalmentele suspectei este oprita de poltistii de la brigada de transporturi publice, la statia de metrou Unirii.

"In cursul noptii colegii nostri de la transport public Bucuresti au depistat o femeie de 36 de ani ale carei semnalmtene corespundeau cu cele pe care le-am si facut publice si a fost condusa la sediul Politiei Capitalei si au debutat aceste audieri".

Intre timp, o alta descoperire ii socheaza pe anchetatori. Aceiasi suspecta  a incercat o alta tentativa de omor, in aceiasi zi, la o alta statie de metrou. Din fericire, incercarea a esuat iar tanara vizata de femeie a scapat cu bine.

Spre dimineata, suspecta de 36 de ani a fost scoasa de la audieri si dusa la arestul central. Femeia nu a vrut sa scoata o vorba in fata anchetatorilor, pana la venirea  avocatului ei. Se pare ca suspecta  s-ar fi intors de la munca, din Spania, conform unor documente pe care politistii le-au gasit asupra ei iar in Bucuresti locuia intr-un centru social.

Citeste si: Noi dezvaluiri despre triplul asasinat din Satu Mare! Pentru cati bani s-a macelarit Razvan Rentea parintii si bunica

"De ce ati impins fetele? Nu v-a fost mila de ele nu v-ati gandit la ele?"

Nu se stie inca ce a determinat-o sa recurga la astfel de gesturi. Tanara care i-a cazut aseara victima era din Craiova iar pana acum oamenii legii nu au descoperit nicio legatura intre ea si criminala.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si