La fel de socant ca gestul femeii e faptul ca nimeni nu reactioneaza. In imagini apar doua persoane, martore la infioratoarea scena. Fata cazuta intre sine apuca sa tipe dupa ajutor si se agata de peron, insa individa o loveste, impingand-o inapoi, in fata garnbiturii care nu apuca sa franeze.

Dupa monstruoasa fapta, suspecta reuseste sa plece fara ca cineva sa incerce macar sa o opreasca. 

Ore bune, s-a plimbat pe strazi, fiind prinsa, intr-un final, la Piata Unirii.
Criminalistii izoleaza zona si cerceteaza cu atentie locul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Suspecta este data de urgenta in urmarire. Politistii trimit peste tot imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Intre timp, o alta descoperire ii socheaza pe anchetatori. Aceeasi suspecta  a mai incercat sa omoare o tanara cu numai cateva ore inainte, intr-o alta statie de metrou. Din fericire,  tanara atacata in statia Costin Georgian a opus rezistenta. S-ar fi luptat chiar cu agresoarea si a reusit sa fuga.

Spre dimineata, suspecta de 36 de ani a fost scoasa de la audieri si dusa la arestul central. Femeia nu a vrut sa scoata o vorba in fata anchetatorilor, pana la venirea  avocatului ei. Se pare ca suspecta  s-ar fi intors de la munca, din Spania, conform unor documente pe care politistii le-au gasit asupra ei. In Bucuresti locuia intr-un centru  social. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si