Reporter: Ce ai vrea cel ami mult de carciun?

Copil: Sa o vad pe mama.

Reporter: Pe mami de cand nu ai mai vazut-o?

Alexandru, 13 ani: De 5 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandru, Geanina, Andrei si Florentina sunt cele patru comori ale familiei Apetroaie. Din putinul lor, bunicii, care le tin loc si de mama, si de tata, si-au gasit putere sa-i creasca pe toti. 

Desi mama a locuit in aceeasi casa cu ei, niciodata nu i-ar fi pasat de propriii copii, spun bunicii. Apoi, intr-o seara, femeia a plecat si nu s-a mai intors. Nici de tatal lor cei mici nu stiu prea multe.

Neculai: Vreau sa ii cresc si eu ca lumea, dup ace o sa murim noi Dumnezeu. Daca nu sunt in casa, e pustiu bordeiul.

Iar cei mici ii rasplatesc asa cum pot: cu ajutorul in gospodarie si cu rezultate la invatatura. Din pacate, desi sunt toti cuminti, si anul acesta, cei patru copii ii vor scrie in zadar lui Mos Craciun.

Daca aveti cum sa-i ajutati, in prag de sarbatori, puteti trimite ce considerati la familia Apetroaie, sat Traian, comuna Zanesti, judetul Neamt.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si