Tanara a fost lovita violent de un autoturism in timp ce se deplasa pe trotuar. Evenimentul rutier a avut loc luni, 11 decembrie, pe Bulevardul Independentei din Iasi, in fata sediului Universitatii de Medicina si Farmacie. Doua autoturisme s-au ciocnit intr-o intersectie din fata UMF Iasi, iar unul dintre ele a parasit carosabilul si a patruns pe trotuar, potrivit Adevarul.

Tanara accidentata a fost prinsa intre autoturism si zidul unei cladiri care apartine Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Studenta a ajuns in Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iasi cu fractura de bazin, fractura de gamba stanga si trauma abdominala. A fost internata in ATI in stare grava.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In cazul sau, medicii au facut apel pentru donare de sange. In ultimele trei zile, la Centrul de Transfuzie Sanguina Iasi s-au inregistrat peste 150 de potentiali donatori. Cresterea numarului de donatori inregistrati la centrul de transfuzie a coincis cu apelul public al medicilor de la Spitalul „Sfantul Spiridon” care i-a indemnat pe ieseni sa contribuie la salvarea vietii studentei, mai adauga sursa citata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si