Maria Politova, rusoaica care a participat la reality show-ul „Dom-2” a fost gasita moarta, inghetata, in curtea vilei luxoase a bunicului sau, dintr-o suburbie a Moscovei.
 
Tanara de 30 de ani a fost gasita moarta in curte, iar in urma investigatiilor, medicii legisti au constatat ca hipotermia ar putea fi una dintre cauzele mortii, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca circumstantele tragediei, existand posibilitatea ca o combinatie de alcool si antidepresive sa contribuie la decesul tinerei. 
Ea a disparut de acasa la inceputul lunii decembrie, anuntul disparitiei fiind facut de iubitul ei, care a marturisit ca Maria a plecat de acasa fara a spune unde merge si fara a lua cu ea telefonul mobil.
 
Presa locala scrie ca Maria suferea de depresie si se afla in evidenta medicului psihiatru. Ba mai mult, in urma cu putin timp, ea dezvaluita ca se teme de frig:  "Ma tem ingrozitor de frig si pot sa inghet aproape de moarte chiar daca pana la gura de metrou am de facut doar doi pasi", a declarat Maria Politova.

Sursa: Wowbiz

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si