Politistii au stabilit ca barbatul, de 37 de ani, din Albania, s-ar fi cunoscut cu femeia de 36 de ani, in municipiul Galati si au hotarat sa se casatoreasca pentru ca el sa obtina un permis de sedere in Romania, potrivit unui comunicat transmis marti de Serviciul pentru Imigrari al Judetului Galati.

Astfel, la sfarsitul lunii iulie, cei doi au incheiat casatoria in fata ofiterului de stare civila roman, ulterior prezentandu-se cu documentele necesare la sediul Serviciului pentru Imigrari al judetului Galati, in vederea obtinerii dreptului de sedere, in calitate de membru de familie a unui cetatean roman.

Conform procedurilor, politistii au inceput verificarile specifice in cazul celor doi soti, iar in urma interviului, considerat un instrument important in reliefarea vietii reale de familie, au reiesit neconcordante in declaratiile lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, in urma verificarilor efectuate la adresa de resedinta comuna, politistii de imigrari au constatat ca cei doi soti nu au o coabitare matrimoniala, sotia locuind la alta adresa.

Toate aceste aspecte au dus la concluzia ca aceasta casatorie a fost incheiata de convenienta cu scopul de a eluda conditiile de intrare/sedere pe teritoriul Romaniei a strainului.

Urmare a celor constatate, conform legislatiei in vigoare, politistii de imigrari au refuzat prelungirea dreptului de sedere cetateanului albanez, iar, pe numele sau, a fost emisa o decizie de returnare prin care este obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei in termen de 30 de zile.

Totodata, el a fost sanctionat cu amenda in valoare de 600 de lei, iar la iesirea din tara va fi instituit pe numele sau consemn de nepermitere a intrarii in Romania pe o perioada de 3 luni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si