Medicul este acuzat de delapidare delapidarea Institutului de Transplant din Cluj, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat in tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care a fost transferat la clinica privata fara acte, consumabilele necesare fiind achitate tot de institut, relateaza News.ro. Se efectueaza perchezitii si la sediul Institutului Clinic de Urologie si Transplant din Cluj si la clonica privata a profesorului Lucan.

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, ai Directiei de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Romane si procurorii DIICOT-ST efectueaza 5 perchezitii, la membrii unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunii de delapidare, cu consecinte deosebit de grave. Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, in care se efectueaza cercetari fata fata de 3 persoane, angajate ale unei clinici medicale din Cluj, prejudiciata in acest caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele verificari a reiesit ca membrii acestui grup infractional organizat avea drept scop insusirea, folosirea, traficarea, dupa caz, a bunurilor aflate in patrimoniul persoanei vatamate, respectiv a serviciilor medicale specifice prestate de catre angajatii acestei unitati sanitare, in beneficiul unei alte clinici medicale, entitate prin intermediul careia acestia si-ar fi promovat interesele, potrivit Adevarul.       

Sursa foto: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si