De la 30 iunie, aplocatia nu mai functioneaza nici pe Nokia Symbian S60.

"Atunci cand am lansat WhatsApp, in 2009, oamenii isi foloseau aparatele mobile in mod foarte diferit fata de astazi. Aproape 70% dintre smartphone-urile cumparate la acea vreme aveau sisteme de exploatare BlackBerry si Nokia", explica ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sistemele de exploatare mobile oferite de Google, Apple si Microsoft (care reprezinta 99,5% din vanzari in prezent) reprezentau mai putin de 25% din vanzarea de aparate mobile la acea vreme(...). Noi dorim sa ne concentram eforturile asupra platformelor mobile celor mai utilizate", anunta compania intr-o nota pe blog.

"A fost o decizie greu de luat, insa este (o decizie) buna(...). Daca folositi unul dintre aparatele vizate, va recomandam sa treceti la noul Andoid, iPhone sau Windows Phone(...)", se arata in postare.

Urmatoarea oprire a anumitor smartphone va privi Nokia S40, dupa 31 decembrie 2018, iar cele Android cu versiunile 2.3.7 si anterioare dupa 1 fenruarie 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si