In 2015, procurorii au declarat inadmisibila plangerea inaintata de deputatul Emanuel Ungureanu, in calitate de reprezentant al unei asociatii a pacientilor cu probleme renale dependenti de dializa.

Plangerea a fost inaintata in data de 27 septembrie 2013 la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca. Prin acest demers juridic, reprezentantii asociatiei au incercat sa dovedeasca ca au avut loc infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor pacientilor.

Acestia au sustinut ca nu exista transparenta in efectuarea transplantelor renale la Cluj, iar acest lucru ar duce pana la afectarea dreptului la viata a pacientilor care se afla pe listele de asteptare.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In extrasele sentintei si intr-un raspuns oferit pentru clujust.ro se arata ca acest dosar a fost clasat pentru ca asociatia nu ar fi fost direct afectata, nu ar fi existat un mandat direct din partea bolnavilor cronici si ca organele judiciare nu trebuie sa dovedeasca faptul ca sistemul de sanatate din Romania are probleme, ci ca se ocupa doar de investigarea problemelor penale, informeaza digi24.ro.

Preluare: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si