"Va multumesc foarte mult pentru ca ati venit, apreciez ca veniti mereu sa ma sustineti. Este intotdeauna frumos sa evoluezi in fata unui public numeros. Pentru mine este intodeauna frumos sa joc aici, la Shenzhen, am castigat un titlu, acum 2-3 ani. Ma bucur ca am castigat astazi, e prima mea victorie in calitate de numarul 1 mondial, in noul an. Sunt fericita si ma bucur de timpul petrecut aici.
Am avut momente frumoase de fiecare data cand am venit aici, chiar daca anul trecut nu am jucat prea bine. Va multumesc si va astept la meciul meu din urmatorul tur si sper sa castig cateva partide aici si sa merg pana la final", a declarat Halep, dupa intalnirea cu Nicole Gibbs.
 
Romanca a mai ramas pe teren pentru a schimba mingi cu o fetita jucatoare de tenis.
 
Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Shenzhen Open.
 
In faza urmatoare, Halep va evolua cu chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, pe care a invins-o in singura lor intalnire disputata pana acum, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, in turul al doilea la Eastbourne, in 2017.
 
Calificarea in mansa a doua este recompensata la Shenzhen cu un premiu de 7.238 de dolari si 30 de puncte WTA.
 
Anul trecut, romanca a pierdut in optimi la acest turneu, in fata sportivei cehe Katerina Siniakova, scor 3-6, 6-4, 5-7. Halep a castigat competitia chineza in 2015.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si