Ea a venit cu ochiul in mana la cabinet si i l-a aratat. 
 
"Este un episod pe care nu o sa-l uit niciodata. Este vorba despre un tanar care canta intr-un taraf. Era foarte cuminte ca asa sunt ei, dar nu stiu ce i-a venit intr-o zi si a fumat un drog, nu mai stiu exact ce.
Pur si simplu si-a scos ochiul si a venit cu el in mana. Cand l-am vazut avea ochiul in pumn. A fost pur si simplu ingrozitor. Asa ceva nu pot sa uit. Era un tanar inalt de doar 19 ani. Nici macar 20 de ani nu avea" a povestit Monica Pop.
 
Discutia a avut loc in contextul in care medicul Bacalbasa a spus ca in momentul de fata nu alcoolul este marele pericol din societate, ci drogurile. Din experienta lui de medic, el a povestit ca a vazut multe persoane in stare de ebrietate, dar nici una nu se manifesta ca persoanele drogate. 
 
"Am vazut persoane care beau o sticla de whiskey si nu aveau nimic. Cand se drogau aveau ochii rosii. Nu-i recunosteai" a spus medicul Bacalbasa, potrivit dcnews. 
 
 
Preluare wowbiz.ro
 

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si