Maria Ciorogaru avea 39 de ani. in data de 28 decembrie a plecat impreuna cu mama sa de acasa. La un moment dat s-au despartit, dar nu pentru foarte mult timp.

”Ea trebuia sa mearga in selimbar, eu in oras. La un moment dat m-a sunat sa imi spuna ca ii este foarte rau, ii vine sa vomite. Am luat un taxi si am ajuns la ea.

De acolo am plecat la urgente, la spital. Pe drum taximetristul a oprit de cateva ori pentru ca vomita”, povesteste Paraschiva Ciorogaru, mama Mariei.

Ajunse la Urgente, femeile sperau ca cineva o va consulta pe Maria, pentru ca se simtea foarte rau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Spunea ca o doare foarte tare capul, o arde pieptul, nu mai poate sta in picioare. La Urgenta, acolo, de la un ghiseu in stanga ne-a spus o doamna mai grasuta ca ei ce sa ne faca acolo, ca nu vedem cata lume e? Ca asteptam cel putin 5 ore.

Atunci am zis sa stam totusi pe un scaun. M-am dus apoi la o doamna asistenta sa iau o fisa sa completez. si ea m-a repezit. Ca nu imi da nimic, ca e lume foarte multa, ca nu are ce sa imi faca. I-am spus ca fata se simte foarte rau, ca vomita, ca o doare capul… si atunci ea a zis ca daca nu ne convine sa mergem la Spitalul Militar”, isi continua povestea Paraschiva Ciorogar.

Ajunse la spitalul Militar, Maria si mama ei au avut parte de acelasi tratament. Li s-a spus sa astepte si au facut-o pana cand starea tinerei s-a inrautatit atat de tare si nu a mai putit nici sa mai vorbeasca.

Maria Ciorogaru a ajuns din nou la UPU, de aceasta data cu ambulanta SMURD si in stare foarte grava. ”Eu cand am ajuns la Urgenta pe ea o resuscitau deja. Dupa care a iesit cineva si mi-a dat bijuteriile si hainele taiate de pe ea. Au ajuns acolo si prietenii ei.

Ne-au lasat pe toti inauntru sa o vedem. Brusc, toti vorbeau frumos. Atunci nu mai era lume, nu mai era aglomerat, erau paturi, atunci au putut sa ne lase inauntru”, se plange mama Mariei.

Vezi cum se justifca medicii  pe oradesibiu.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si