Potrivit Politiei Capitalei, o femeie de 34 de ani a depus plangere dupa ce sambata, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 3, un barbat necunoscut a venit din spate, si-a dat pantalonii jos si a mimat un act sexual. Barbatul a fost prins in scurt timp de politisti si dus la audieri.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca barbatul de 27 de ani a facut acelasi lucru cu o alta femeie, in varsta de 51 de ani, in aceeasi zi, in jurul orei 15.30.

Femeia a depus plangere cu privire la cele intamplate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Barbatul era deja cercetat, fiind prins in iulie 2017 de agentii de siguranta publica ai Sectiei 23 in timp ce savarsea acte de exhibitionism pe o strada din Sectorul 3.

Barbatul este acum cercetat pentru trei infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri si urmeaza sa fie dus in instanta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si