-Am sunat la 112 disperat, am zis ca a cazut cu paramotorul.

Pilotul a aterizat in siguranta pe aerodromul din localitatea timiseana Gelu, dar a banuit ca aparatul de zbor are o defectiune la motor. Cand a incercat sa-l reporneasca s-a produs nenorocirea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-In momentul cand l-a turat paramotorul a venit spre el. Eu eram cu spatele si doar cand am auzit "trosc" m-am intors. L-am vazut cazut.

- Asa arata o elice si are pala cam de 80 de centimetri. Si sunt trei pale.

- Avea experienta extraordinar de multa. E multiplu campion, probabil o greseala elementara. Nu si-a dat seama ca ii aluneca paramotorul.

In zadar s-au chinuit medicii de la ambulanta sa il salveze. Lovitura puternica l-a omorat pe loc. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si incearca sa afle exact cum s-a petrecut nenorocirea. Parapantistul era casatorit si avea un copil.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si