Barbatul venise in vizita la fiica si la ginerele sau. Potrivit adevarul.ro, pe fondul consumului de alcool, intre cei doi soti s-au aprins discutiile.

Socrul, aflat in vizita, a sarit sa-si apere fiica, moment in care ginerele, furios, a luat de pe mobilier un cutit si l-a lovit de mai multe ori.

"In fapt, s-a retinut ca in dupa-amiaza zilei de 05.01.2018

inculpatul M.M. a exercitat acte de violenta fizica asupra socrului sau, in varsta de 69 de ani, pe care l-a lovit, in mod repetat, cu un cutit, ca urmare a unui conflict spontan, provocandu-i leziuni traumatice care au condus la deces. in cursul zilei de 06.01.2018 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au solicitat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventiva a inculpatului, masura dispusa la aceeasi data pentru o durata de 30 de zile “, au informat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua familii au o buna reputatie in localitate, astfel ca evenimentul a uimit intreaga comunitate.

" Ne-a surprins, efectiv, si pe noi, mai ales ca baiatul asta, ginerele, avea si o afectiune la un picior, de vreo cateva luni, statea mai mult la pat, nici nu-mi explic cum a putut sa-l atace cu acel cutit. Oameni linistiti, muncitori, cu copiii mari, nunti facute, situatie buna, nu-si explica nimeni ce s-a putut intampla, nici acum, la doua zile de cand s-a produs totul", a declarat primarul comunei Grojdibodu, Dorel Iovancea.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si