Legat de faptul ca agresorul este angajat al Politiei Romane, ea a declarat: ”Cum ai putea sa reactionezi ca parinte, stiind ca propria siguranta si incredere, care scrie pe masini si ne ofera Politia Romana, este de fapt un agresor”.

"Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdata. Baiatul a ramas traumatizat si inca este traumatizat. Nu vrea sa iasa afara, nu vrea sa faca nimic, vrea doar sa stea in casa.

Baiatul nu mai spune nimic, decat daca este intrebat de mine sau de tatal lui. Si fata nu a prea spus de la inceput, a fost ceva... ce a retinut-o.

Vom merge la Protectia Copilului pentru consiliere psihologica incepand de maine. Un comportament schimbat vad doar la baiat. Este mai timid, mai fricos ca inainte, mai... Nu s-a inchis in camera. In casa ne zice mai mereu sa il inchidem, sa fie sigur ca am inchis usa de doua ori cu cheia. Din cate mi-a spus mie ca mama, cred ca baiatul se invinovatateste. Mi-a spus ca daca avea o putere in momentul acela, cand a ridicat-o pe balustrada, pe geam, simtea ca n-are putere sa-l loveasca, s-o apere pe fata. Baiatul este constient de ce s-a intamplat si stie", a spus mama copiilor.


Intrebata cum considera ca ar trebui fi pedepsit agresorului, aceasta a raspuns: "Eu, sincer, strict parerea mea, omorat. Altceva nimic. Pentru ca toti avem copii si stim ce inseamna sa ai un copil, sa-ti fie frica sa-l mai lasi pe strada".


Mama copiilor a mai dezvaluit ca tatal lor a primit o fotografie cu

agresorul, in urma cu cateva zile.

"Am dat-o in presa, am dat-o la televizor. Ne-au dat profile, fel si fel de poze de pe Facebook".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa: Pro Tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si