Imaginile cu Klaus Iohannis la schi, stand la rand la telescaun si vorbind cu sportivii din jurul sa,u au aparut in toata mass-media. Se stie ca  presedintele este un bun tenismen, dar pana acum nu se stia cat de bun schior este.

Citeste si: O secretara dintr-o primarie sateasca din Romania are un salariu mai mare ca al presedintelui Iohannis. Cine este angajata care lua si cate 29.000 de lei lunar de la Primarie?

Iohannis este un schior “de performanta” spune Daniel Sabau, administratorul Domeniului Schiabil Sureanu. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

“Eu l-am urmarit de cateva ori pe partie si sa stiti ca domnul Iohannis schiaza chiar de exceptie, el si anturajul care il insoteste. In primul rand, nu schiaza la noi decat pe A-uri (n.r. partii care au intre 2.000 si 1.650 m). O sigura data s-a intamplat ca, din momentul in care a dat telefon si pana a ajuns acolo, starea vremii s-a schimbat si din cauza vantului a trebuit sa oprim telescaunul si atunci a facut cateva ture pe C-uri cu teleschiul.

Efectiv schiaza de performanta si atunci ii e foarte simplu sa ajunga pe Domeniul Schiabil Sureanu, face sase-sapte coborari si gata”, a spus Daniel Sabau, proprietarul Domeniului Schiabil Sureanu, pentru Alba24.
 

Foto: Alba24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si