Nicolae a  adus-o  la locuinta conjugala pe Tatiana N. de 49 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, sub pretextul ca aceasta este verisoara sa, cu mai multe geamantane cu haine, fara acordul sotiei sale.

Sotia barbatului si-a dat seama ca femeia este amanta sotului ei.

Nicolae T. a provocat scandalul deoarece sotia sa nu era de acord ca toti cei trei sa doarma in aceeasi camera si in acelasi pat, scrie informatiata.ro.

La scurt timp, la locuinta celor doi au venit rudele sotiei barbatului care au convins-o pe presupusa amanta sa paraseasca domiciliul celor doi soti, aceasta plecand doar cu o geanta, restul bagajelor ramanand in locuinta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apelantul a fost sanctionat contraventional pentru provocarea de scandal si pentru refuzul de a da relatii organelor de politie pentru stabilirea identitatii sale. A doua zi dimineata barbatul a sunat la 112 si a anuntat ca politistii care au interventi la el acasa, i-au rapit verisoara Tatiana N.

Cu ocazia deplasarii la fata locului s-a constatat ca Nicolae T. se afla in stare avansata de ebrietate. Barbatul provoca scandal, devenind recalcitrant si amenintand-o cu acte de violenta pe sotia sa, apeland din nou SNUAU 112, pana la sosirea echipajului de politie, prin care ameninta ca o va omori pe sotia sa, motiv pentru care s-a procedat la incatusarea acestuia si s-a solicitat sprijinul unui echipaj medical de ambulanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si