Dupa infrangerea din editia trecuta a Faimosilor, acestia s-au mobilizat si victoria lor a fost una categorica; dupa ce au dormit intr-o baraca si sub cerul liber, in saci de dormit, Echipa Faimosilor si-a luat revansa aseara si a castigat detasat fata de rivalii lor.
Bucuria s-a citit pe fetele celor zece vedete care formeaza Echipa Faimosilor, in momentul in care prezentatorul emisiunii “Exatlon” le-a prezentat meniul deloc sofisticat pe care l-au castigat.

“Nu este un restaurant de 5 stele, ati castigat 250 de pesos, asa ca aveti de ales intre trei felul de mancare: tacos, placinta cu carne de pui si mini snitele cu piure de cartofi. O salata si un suc”, le-a spus Cosmin Cernat castigatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In aceasta seara, la ora 20:00, batalia continua intre cele doua echipe, cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, probele dure la care vor fi supusi acestia, adrenalina si tensiunea fiecarui duel fiind uriase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si