Politistii ieseni cauta un individ care ar fi abuzat o eleva in varsta de 16 ani, in scara unui bloc din cartierul Alexandru, in apropiere de Parcul Voievozilor. Agresiunea ar fi avut loc la prima ora a diminetii, atunci cand fata mergea la scoala. Sub amenintari, tanara ar fi cedat si ar fi mers in scara unui bloc, unde ar fi avut loc agresiunea.

In cursul

zilei de ieri, politisti ieseni au „periat“ zona Alexandru si au avut audieri „la foc automat“ printre persoanele care locuiesc in zona si au un „istoric“ penal in ma­terie de agresiuni.

De asemenea, politistii au audiat ieri si un fost iubit al fetei. Cert este ca, aseara, politistii inca nu aveau un suspect, iar cercetarile continua si astazi. Imediat dupa ce fata ar fi fost abuzata, aceasta a sunat la ora 7.20 la 112, la fata locului, pe aleea Musatini fiind trimis un echipaj de la Ambulanta.

Citeste mai mult pe ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si