Dolores O'Riordan a avut o viata chinuita. Solista a dezvaluit ca in copilarie a fost abuzata sexuala si din cauza asta a avut mai multe probleme. Ea a marturisit ca a suferit de anorexie, a avut depresie, a incercat sa se sinucida, iar recent a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, scrie adevarul.ro.

"Am avut anorexie si apoi depresie. M-am urat pe mine.

Stiam de ce m-am ratacit. Stiam de ce vreau sa dispar din aceasta lume“, marturisea artista in 2013, dupa ce incercase sa-si puna capat zilelor.

Doi ani mai tarziu, solista The Cranberries a fost diagnosticata cu tulburare bipolara. "Exista doua fatete ale spectrului – poti deveni extrem de deprimat, napadit de ganduri intunecate si iti poti pierde interesul pentru lucrurile pe care le adori sau poti deveni maniac. Eu am fost de partea cu hipomania (o forma a maniei, diminuata ca intensitate, caracterizata printr-o stare persistenta de euforie sau iritare – n.red.) de cele mai multe ori, dar, in general, aceasta stare dureaza aproximativ trei luni inainte de a te prabusi intr-o depresie acuta. Cand esti maniac nu prea dormi si esti foarte paranoic. Asa ca iau medicamente pentru a tine totul sub control", a dezvaluit Dolores pentru Metro.

"Oricare ar fi cauzele depresiei, este unul dintre cele mai grele lucruri impotriva caruia trebuie sa lupti. Am si o multime de bucurie in viata mea, mai ales oferita de copiii mei. Sunt suisuri si coborasuri, dar nu despre asta este viata?", spunea Dolores O'Riordan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

 Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries este tratat, momentan, de politia londoneza drept "inexplicabil". Rrupul neinsufletit al artistei a fost gasit in hotelul Park Lane.

Dolores O'Riordan, originara din comitatul irlandez Limerick, a devenit o artista apreciata pe plan international, dupa ce a inceput sa cante alaturi de trupa The Cranberries, la varsta de 18 ani.

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formatii rock din anii 1990, a lansat sase albume de studio, care s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formatiei irlandeze se afla piese precum "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" si "Promises".

O'Riordan s-a despartit, in 2014, de sotul ei, Don Burton, cu care a fost impreuna timp de 20 de ani. Ea si Burton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, au avut trei copii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si