Nici fiul barbatului in varsta de 59 de ani nu mai stia nimic de tatal sau. Ajuns la domiciliul acestuia, a spart usa pentru a putea intra in casa, gasindu-l pe batran intins pe jos.  Exista posibilitatea ca acesta sa fi fost mort de o saptamâna, potrivit specialarad.ro.

Ioan Serban, in varsta de 59 de ani, avea, in ultimul timp, mai multe probleme de sanatate si si-ar fi droit sa iasa la pensie mai devreme, insa nu a mai reusit.


Celelalte cadre didactice au fost socate sa afle ca colegul lor nu mai este si au doar cuvinte de lauda la adresa barbatului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Suntem profund indurerati si socati de vestea trecerii in nefiinta a colegului nostru Ioan Serban. Ne vom aminti mereu de el ca de un coleg minunat. Suntem alaturi de familia indoliata in aceste zile foarte triste”, au spus colegii sai de la Scoala „Caius Iacob” din Micalaca, potrivit sursei citate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si