Un strat de zapada de numai cativa centimetri a blocat zeci de soferi pe drumul care leaga Harsova de Tulcea. Viscolul extrem de puternic impiedica interventia drumarilor, mai ales ca autoritatile au trimis in zona o singura vola. Echipa stirilor Kanal D nu poate ramane indiferenta la suferinta oamenilor blocati de peste 10 ore in viscol, fara apa si mancare.

- Incercam sa scoatem aceste masini pentru ca autoritatile nu s- au implicat aproape deloc. Vedeti, noi echipa de la kanal d am reusit sa scoatem aceasta masina dar mai sunt inca patru tiruri in fata.

Dupa ore intregi de truda sub viscolul cumplit, colegii mei reusesc sa repuna pe drum camionul care blocase circulatia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-Te afli de peste zece ore aici. Da, de la ora 7 dimineata sunt aici, nu mai pot, am inghetat.

Dar tiruri blocate pe camp sunt peste tot, iar oamenii prinsi de viscol au nevoie disperata de ajutor

Asa cum vedeti in spatele meu, este un vant extrem de puternic iar zapada este viscolita cu mare forta. O sa inaintam atat cat putem ca sa-i gasim pe cei care se afla in dificultate.

La aproximativ zece kilometri spre Tulcea sunt alte zeci de masini blocate. Pana si utilajele trimise de autoritati au fost aruncate de viscol in santurile de pe marginea drumului.

Sperante desarte. Dupa trei ore situatia este aceeasi. Masinile drumarilor sunt blocate, zeci de masini-inzapezite. Echipajul unei ambulante cu doi bolnavi astepta o minune.

Abia acum, tarziu in noapte si la insistentele noastre au ajuns inca doua vole pe drumul catre Tulcea. Se pare ca in jumatate de ora drumul va fi deblocat. Vreau sa va spun ca este o situatie jenanta pentru autoritatile din Tulcea, avand in vedere ca ar fi putut sa faca acet lucru mai devreme iar toate acestea sa nu se fi intamplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si