Administratia locala din Alimpesti nu a alocat nici macar un leu pentru renovarea şi consolidarea imobilului in care functioneaza dispensarului medical communal, potrivit gorj-domino.ro.

Fotografiile cu dispensarul groazei au fost facute publice de catre consilierul local PMP, Leonida Belgher. Acesta spune ca i-a cerut primarului sa renoveze dispensarul insa i s-a raspuns ca nu sunt fonduri.

”E mai rau ca o toaleta publica.

O sa cada in cap la oameni. I-am cerut primarului sa-l reabiliteze şi a zis ca nu are bani. Asta in timp ce platim, lunar, 7.500 de lei rata la un credit pentru constructia celei de-a noua biserica in comuna”, a declarat Belgher, mai adauga sursa citata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Primarul se preface ca nu stie despre ce e vorba.

„Nu ştiu daca… Dispensarul de la Alimpeşti, nu? Pozele cu uşa care nu se inchide? E o aripa dezafectata a cladirii in care nu mai au acces oamenii.

Ca plan de bataie, am depus vineri pe GAL un proiect de reabilitare a unei cladiri la Sarbeşti unde speram sa avem finantare pana la finalul anului şi sa-l mutam pe domnul doctor acolo. In luna februarie depunem documentatia pe PNDL3 pentru acest dispensar”, a afirmat primarul.

In privinta cheltuirii banilor publici ai comunei, Floarea a afirmat ca nu ştie exact cum se numesc capitolele şi ce reprezinta serviciile achitate din bugetul local.

”Nu ştiu cum le are doamna contabil clasificate. Ma sunati cand sunt langa doamna. Sunt cheltuieli ca la orice primarie, nu fac cheltuieli inutile pentru ca vin din mediul privat şi ştiu ce inseamna banul”, a conchis primarul Dan Floarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si