Potrivit adevarul.ro, Mihaela Burnel a fost cercetata si condamnata penal pentru purtare abuziva dupa ce, in perioada 2014-2015, cand era profesoara la scoala din localitatea buzoiana Padina ar fi lovit un ele.

Profesoara de geografie l-a batut pe elev fiindca se plimba prin casa. Parintii copilului i-au facut o plangere penala, intrucat baiatul se simtea rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Mihaela Burnel, sora jandarmului filmat in timp ce lovea protestatarii din Piata Universitatii, a fost condamnata pe 28 septembrie, 2016, la 6 luni de inchisoare cu suspendare si un termen de supraveghere de doi ani pentru purtare abuziva. Cu toate acestea, profesoara a continuat sa predea la scoala din Padina.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"O familie de scelerati. Sora jandarmului filmat lovind un batran la protestul din Bucuresti, condamnata penal pentru ca a batut un elev.

Tanara este nora sefului filialei PSD Padina", a scris jurnalistul Oreste Teodorescu pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si