Dupa un inceput de saptamana in care a nins aproape incontinuu in Capitala si in mai multe orase din tara, ne asteapta cateva zile de ger naprasnic spre sfarsitul acesteia.

"Mercurul in termometre va scadea semnificativ, astfel ca, vorbim in depresiunile din estul Transuilvaniei, mercurul va scadea spre 14. 15 grade, cel mult 3-4 grade cu minus in restul tarii.

Cel mai frig va fi in centrul si nordul tarii, acolo unde mercurul  va arata valori care vor scadea cu mult sub -10 grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este posibil ca in depresiunile din estul Transilvaniei sa se inregsitreze -17, -18 grade in Moldova. De asemenea, joi dimineata, o vreme in continuare geroara, si ma refer la zona baraganului, chiar si in capital

Luna februarie este ulrima luna calendaristica a anotimupului rece, insa schimbarile climatice din ultima perioada vor prelungi iarna mai mult decat ne-am fi asteptat. Specialistii spun ca luna martisorului se anunta a fi o veritabila luna de iarna

"Nu trebuie sa excludem niciodata manifestari mai ales in sezonele de tranzitie, in extrasezon, ale unor evenimenet specifice, pt ca ne aflam in perioada de iarna cu prelungire in sezonul de primavara"

"CU SIGURANTA IARNA NU A TRECUT SI trebuie sa vorbim ca din punct de vedere calendaristic ne indreptam spre ultima decada a lui gerar si spre ultima lun a iernii, luna februarie".

Daca anii trecuti ne-au obisnuit cu o vreme destul de calda inca de la sfarsitul lunii februarie, anul acesta pare ca "traditia" va fi intrerupta, caci ne asteapta, inca, o iarna lunga in fata.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si