Gestul tanarului este cu atat mai impresionant, avand in vedere ca nici macar nu o cunostea pe fata, ci a auzit de cazul ei intamplator.

Anett suferea de o boala crunta, insa nimeni din familia sa nu a putut dona, acestia nefiind compatibili.

Romeo i-a salvat viata fara sa ceara nimic in schimb.
Romeo a mers impreuna cu tanara fata sa isi faca analizele pentru a vedea daca el este compatibil, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, tanarul a devenit un erou, salvand viata lui Anett, care era lipsita de orice speranta, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"As risca oricand sa salvez viata cuiva.

Am vrut sa fac o fapta buna. Am aflat intamplator, avea nevoie de un transplant, m-am oferit eu, ne cunoastem de vreo 10 ani, atunci am vazut-o pentru prima data, dar nu stiu multe despre ea. E o experienta super, te simti implinit, as mai face inca o data fapta asta. Cred ca toata lumea ar trebui sa fie asa, trebuie sa fii omenos, ficatul se regenereaza." a declarat Romeo, la un post de televiziune.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si