Azi noapte, putin dupa ora 1.00, a plecat la ingeri. Parintii, care il vegheau la capatai, au privit neputincioşi cum tot efortul medicilor era in zadar.

Cristi se afla inca din toamna internat la o clinica din Germania. El fusese transferat luni din Dusseldorf intr-o alta clinica din oraşul Nidda, specializata in afectiunile ficatului, deoarece zecile de cure de chimioterapie au lasat urme mai adanci in organismul adolescentului decat se preconizase initial.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul a inceput cand i s-a facut rau la liceu si a avut febra mare. Dupa ce a ajuns la spital si i s-au facut numeroase analize, medicii i-au pus cruntul diagnostic. 

Desi mii de oameni s-au mobilizat si au donat bani pentru ca adolescentul sa aiba o sansa la viata si au sperat pana in ultima clipa intr-o minune, boala l-a rapus. 

Sursa :  obiectivbr.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si